woensdag 23 oktober 2013

Muzische grondhouding

Voor het vak Muzische Grondhouding kregen we de opdracht om samen met 5 medestudenten een muzisch project voor te bereiden. Het was de bedoeling om een toneelvoorstelling te maken.Als basis kregen we het prentenboek ‘Het boodschappenmandje’ van John Birmingham. Door middel van dit boek moesten we zelf onze ideeën bij elkaar leggen om in het geheel een leuk toneeltje op te voeren. Wij hebben ons toneeltje voorgedragen aan de bewoners van Mivalti te Tielt. We hebben gekozen voor het thema ‘Circus’. Het boodschappenmandje hebben we vervangen door het picknickmandje. In ons circus speelde de zwarte kat (ik), de clown (Naomi), het veermeisje (Jana), de beer (Janna), de leeuw (Melanie) en niet te vergeten onze circusdirecteur (Arne). We hadden besloten om te werken rond een PowerPointpresentatie met filmpjes en geluiden. 
Het was voor ons allemaal een grote uitdaging om voor de bewoners van Mivalti op te treden. Ik had er alvast heel veel zin in! Ik vond dan ook heel leuk dat we de kans hebben gekregen om dit te doen. Het was een geslaagde avond. Niet alleen wij, maar ook de bewoners van Mivalti hebben er van genoten.

De voorbereidingen...



Resultaat

Arne (de circusdirecteur) - Jana (het veermeisje) - Naomi (de clown) - Janna (de beer) - Melanie (de tijger) - Julie (de zwarte kat) (van links naar rechts)












2 opmerkingen:

  1. Hoi Julie

    Het was zeker een geslaagde avond. Je hebt je beste beentje voor gezet. Doe zo verder, je bent super goed bezig!!!!

    groetjes van een fiere groepslid
    De circusdirecteur

    BeantwoordenVerwijderen